Abonelik ekosisteminin paylaşım ekonomisindeki yeri nedir?

Paylaşım ekonomisi, küresel ısınma, aşırı tüketim ve üretim gibi dünyamızın hastalıklarından korunmanın yollarından birisidir. Sahip olunan eşyaların veya hizmetlerin ihtiyacı olan kişiler ile paylaşılması paylaşım ekonomisinin en basit tanımlarındandır. Milyarlarca insanın tüketim zincirini birbirine bağlayarak içinde yaşadığımız bu dünyayı iyileştirmek ve bir fark yaratmak Castapos olarak en önemli misyonumuz haline geldi.


Sahip olmadığımız şeyleri isteme arzumuza ihtiyaç adını veriyoruz. Bu ihtiyaçlarımızda bizimle birlikte değişip gelişiyor. Değişim arzusu ise bizi tüketime sürüklüyor. Her türlü eşyanın döngüsel ekonomi içinde evrilmesi ve kullanılması büyük önem taşıyor. Türkiye de bu anlamda öncü firma olmaktan gurur duyuyoruz. Müşterilerimize abone olarak deneyimlemek ve ihtiyaçlarına karar vermeleri için Quick sigorta güvencesinde hizmet sunuyoruz.


Kısa dönem ihtiyaç duyulan tüm ürünler için hem ödeme kolaylığı hem de sürdürülebilirlik sağlamak en önemli hedefimiz. Mobilyada sigorta güvencesi sunan Türkiye'deki tek abonelik firması olarak güvenli kullanım ile müşterilerimizi endişelerden uzak tutuyoruz. Hem çevreye hem de ekonomiye destek olarak kirliliğin ve tüketimin her kategoride önüne geçmeye çalışıyoruz.

Yorum yaz

Tüm yorumlar yayımlanmadan önce kontrolden geçer